Берлускони има нова любов

Берлускони има нова любов
Според италианската медия Аурора Косио е омагьосала политика и е спечелила напълно неговото сърце. Снимка: lanostratv.it
A A+ A++ A

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони, изглежда, отново е влюбен, като изгората му този път е колумбийската актриса Аурора Косио.

След като се оттегли от топлия премиерски стол, на ценителя на женската красота Силвио Берлускони явно му остава достатъчно време за любов, пише миланският всекидневник „Афари италиани“, цитиран от БНТ.

По всичко личи, че през последните месеци той не си е губил времето, а е намерил утеха в обятията на красивата актриса Аурора Косио, казва още изданието.

Според италианската медия Косио, изглежда, е омагьосала политика и е спечелила напълно неговото сърце.

Ослепителната дама, която е от италиански произход, е родена в Колумбия и е на 31 години.

Освен с неоспорима красота, тя демонстрира и интелект с университетската си диплома по психология.

Името й не е много познато, макар че през последните дни жъне големи успехи в киносалоните в Италия. Аурора изпълнява роля в току-що пуснатия по екраните филм „Недорасли 2“.

Лентата вече получи добри отзиви сред публиката. Изгората на Берлускони участва и в продукции на режисьорите Пупи Авати, Карло Ванцина и Дарио Балди.

Злите езици все пак изтъкват, че всичките й филми са произведени в киностудиото „Медуза“ от холдинга „Медиасет“, чийто собственик е 75-годишният бивш премиер.

Така или иначе италианските медии упорито твърдят, че този път Берлускони е безумно влюбен.

Никой обаче още не е успял да засече новата светска двойка на публично място. Според добре запознати източници връзката им е изключително искрена и се крепи на чиста любов.

Местните издания са категорични, че тази авантюра няма нищо общо със сексскандалите, в които се забъркваше доскоро ексцентричният политик.

#Силвио Берлускони #премиер #любов #Италия #Колумбия #Медиасет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »