Бекер: Григор е следващата голяма звезда, чака го златно бъдеще

Бекер: Григор е следващата голяма звезда, чака го златно бъдеще
Григор Димитров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Григор Димитров ще бъде следващата голяма звезда в Топ 10 на мъжкия тенис, категоричен бе бившият шампион от "Уимбълдън" Борис Бекер.

Българинът е в страхотна форма през тази година и успя с рекордните си класирания в ранглистата да си спечели място като поставен на предстоящия "Ролан Гарос". Връзката му с Мария Шарапова е сериозно тиражирана в медиите, но в същото време представянията му на корта са не по-малко впечатляващи - нещо, което и Бекер е забелязал, пише БГНЕС.

"Виждам Григор като следващата голяма звезда в Топ 10. Той има звездна класа и играе тениса по правилния начин", заяви немецът.

"Когато го видях в Монте Карло срещу Надал за секунда си помислих, че това е младият Федерер. Той има подобен стил и мисля, че бъдещето му е златно", добави "Бум Бум" Бекер. В същото време за турнира в Париж очаквано бившият тенисист посочи за фаворит Рафа Надал.

"Начинът, по който Надал се завърна е невероятно. Бих го избрал за фаворит, въпреки че Джокович е номер едно в света. Роджър Федерер все още е наоколо и играе добре", каза още Бекер.

#Борис Бекер #Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »