200 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за ток

200 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за ток
ЧЕЗ изтегли поредните 25 печеливши от лотарията „Лоялността ви се отплаща“.
A A+ A++ A

200 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за ток, а компанията подари още 954 лева на лоялни потребители, съобщиха от дружеството.

ЧЕЗ изтегли поредните 25 печеливши от лотарията „Лоялността ви се отплаща“.

Тази седмица късметлиите са от общините Гоце Делчев, Петрич, Враца, София, Троян, Радомир, Монтана, Дупница, Козлодуй, Плевен. Компанията им подари безплатни сметки за електроенергия за 954 лева.

Дали сте сред късметлиите, можете да проверите на интернет страницата – www.cez.bg, в секцията „Бъдете информирани“, а компанията поема ангажимент да информира печелившите участници и на посочените от тях контакти за обратна връзка.

„Стартирахме кампанията в края на март и до този момент подарихме 200 безплатни сметки за ток. В рамките на инициативата ще зарадваме още 400 семейства. Предстои сезонът на отпуските и вярваме, че подкрепата ще бъде много ценна за тях в този момент“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

За участие в кампанията не е необходима регистрация. Лоялните клиенти, заплащали сметките си в срок през последните 12 месеца, се включват в лотарията автоматично.

#Петър Докладал #ЧЕЗ #България #сметки за ток #лотария

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници