Кобрата излиза срещу Кличко и при отказ на Фюри

Кобрата излиза срещу Кличко и при отказ на Фюри
Зауерланд сподели , че преговаря с промоутърите на британеца - „Хенеси Спортс“, и всичко трябва да бъде решено до следващия вторник. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Кубрат Пулев може да стане претендент за титлите на Владимир Кличко и без да излиза на ринга, тъй като има вероятност Тайсън Фюри да се откаже от мача с българина, съобщи промоутърът на Пулев Кале Зауерланд.

Зауерланд сподели, че преговаря с промоутърите на британеца - „Хенеси Спортс“, и всичко трябва да бъде решено до следващия вторник.

В същото време той призна, че е наясно с историите, че Фюри обсъжда и други мачове, освен този с Пулев.

„Преговаряме с Мик Хенеси, с когото сме работили преди, и то доста добре. Всичко трябва да бъде решено до следващия вторник“, каза Зауерланд.

„Тогава ще бъде наддаването между промоутърите за организирането, а ние продължаваме с преговорите. Знаем за многото слухове, че от лагера на Фюри обсъждат и други мачове. Ние сме се концентрирали само върху този. Ако мачът пропадне и те отидат към друг противник, Пулев става директен претендент за мач с Владимир Кличко“, каза още Зауерланд.

Той добави, че Пулев е имал много успешен минал сезон и е станал спортист на годината в България, но надали мач с Фюри би бил възможен в родината на Кобрата.

#Кубрат Пулев #Тайсън Фюри #Владимир Кличко

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »