Кейт Мидълтън скоро на 30

Кейт Мидълтън скоро на 30
Британците обичат Кейт, защото в нея припознават образа на обикновения човек. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Херцогинята на Кеймбридж и съпруга на принц Уилям – Кейт Мидълтън, ще отпразнува 30-ата си годишнина в понеделник.

Празненството, което се подготвя от принц Хари и сестрата на Кейт, Пипа, ще бъде в стил 80-те години на 20. век, за да се отдаде почест към времената, в които е родена съпругата на Уилям, съобщи БГНЕС.

Преди същинското парти аристократичната двойка ще посети благотворителна вечеря, а преди това – премиерата на новия филм на Спилбърг War Horse.

Катрин, както сега я наричат в Обединеното кралство, се омъжи през април за принц Уилям, който е вторият по ред престолонаследник за трона.

Настроението в Англия спрямо Кейт е изключително позитивно, след като повечето от британските граждани припознават образа на обикновения човек в съпругата на Уилям.

„Харесвам много Кейт. Харесвам стила й, поведението й и всичко в нея като цяло. Мисля, че тя е много близка до нас. А това е важно в тази страна. Тя не е аристократ като останалите и дава много добър имидж на страната ни пред света“, са част от мненията на британците.

#принц Хари #Кейт Мидълтън #Катрин #принц Уилям #Херцогиня #Кеймбридж #Спилбърг #Обединеното кралство #престолонаследник #Англия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници