Смениха шефовете на магистралите заради снега

Смениха шефовете на магистралите заради снега
Извънредно заседание с представители на всички институции, които имат отношение към овладяването на обстановката в страната, се проведе днес в МВР. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова освободи цялото ръководство на „Автомагистрали“ ЕАД със свое решение.

Павлова направи и промени в устава на дружеството, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

От Борда на директорите са освободени неговият председател Валентин Николов, изпълнителният директор Антон Антонов и третият член на борда – Иван Илиев.

На тяхно място са назначени: за председател на Борда на директорите – Емил Миланов, за изпълнителен директор и член на Борда на директорите – Дафина Станчева, и Александър Филев – за член на борда.

С решение на министъра уставът на дружеството се променя в посока ясно носене на отговорност.

В момента тя е колективна – на председателя на Борда на директорите и на изпълнителния директор.

С направената промяна представителството и отговорността за дейността на дружеството ще се носи от изпълнителния директор.

Решението на министър Лиляна Павлова влиза в сила от днес, 8 януари.

#Дафина Станчева #Емил Миланов #Иван Илиев #Антон Антонов #Валентин Николов #„Автомагистрали“ ЕАД #Министерството на регионалното развитие и благоустройството #министър на регионалното развитие и благоустройството #Лиляна Павлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"