Борисов: Вотът на избирателя е подменен

Борисов: Вотът на избирателя е подменен
A A+ A++ A

Снощи в столичен ресторант се е състояла среща на новите депутати от ГЕРБ, съобщава в. „Труд“. „Да влезем 97, да излезем 97. Бъдете принципни! На следващите избори ще бъдете сто и...“, така се обърнал към колегите си лидерът на партията Бойко Борисов.

„Очаквам трима-четирима от вас да бъдат пробити. Ако има такива неуверени хора сред вас, да не си губят времето, още сега да си напускат. Така ще си спестим занапред взаимните неприятности. Трябва да сме единни, защото само така ще покажем на хората, че имаме принципи и не отстъпваме от тях“, призовал бившият премиер.

За него е ясно, че има нова тройна коалиция - БСП, ДПС и „Атака“. „Вотът на избирателя е подменен“, констатирал лаконично Борисов пред репортер на „Труд“.

На депутатите той казал: „Можеше да направим коалиция, но това нямаше да е честно спрямо всички тези 1 100 000 души, които гласуваха за нас. Ние им дължим честност, дължим да изпълним всички обещания, които поехме по време на предизборната кампания, защото другото ще е предателство спрямо каузата и тези хора“.

#Бойко Борисов #вот #депутати #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"