Кристина Агилера се чувства добре... дебела

Кристина Агилера се чувства добре... дебела
„Докато се чувствам добре в собствената си кожа, друго не ми трябва“, категорична е певицата. Снимка: starpulse.com
A A+ A++ A

В отговор на критични изказвания относно физическата й форма, певицата Кристина Агилера категорично заяви, че се чувства добре в тялото си.

„Приятелят ми харесва тялото ми, аз си харесвам тялото, синът ми е здрав и щастлив, само това има значение“, каза Агилера, цитирана от starpulse.com.

„Жената в този бизнес знае с какво се захваща. Знае, че ще я гледат под микроскоп, и се е съгласила с това. Трябва да е силна, стабилна и много уверена“, добави певицата.

„От доста време съм в този  бизнес. Стъпих на сцената на 17. Никога не можеш да бъдеш твърде много от нещо. Не можеш да бъдеш твърде перфектна, твърде слаба, твърде пищна и т.н. Била съм във всички нюанси на спектъра. Всяка жена в шоубизнеса в даден момент търпи критика заради прическата и т.н., пък аз съм и рисков играч“, сподели още тя.

Агилера смята, че да си жена в светлината на прожекторите, е трудно, но тя вече се е преборила с това и този преход само я е направил по-силна.

„Чувствам се добре в тялото си. Мисля, че клиповете ми през всичките тези години  многократно го показват“, отбеляза тя.

„Докато се чувствам добре в собствената си кожа, друго не ми трябва“, категорична е певицата.

#Кристина Агилера #певица #критика #тяло

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »