Бандити опитали да убият Бареков

Бандити опитали да убият Бареков
По думите на Бареков бившият премиер има други проблеми за решаване, а не да съставя правителство на малцинството.
A A+ A++ A

Бандити нахлули в сградата на TV7 и опитали да убият Николай Бареков. Това съобщи Livenews, цитирайки самия журналист.

Неизвестните здравеняци атакували офиса на телевизията в столичния кв. „Левски Г“ в неделя вечерта - нощта на вота. Те крещели „Къде е Бареков, ще го убием“. Оказало се обаче, че са сбъркали мястото, защото в същото време Бареков водеше предаване, но от новата сграда на телевизията в квартал „Бъкстон“.

Бандитите попаднали на 70-годишен охранител, който бил на смяна в неделната вечер. Последвала схватка, след която пенсионерът бил приет в болница. Знае се, че той е със счупена ръка. В момента се преглеждат записите от камерите. На въпрос на Livenews дали наистина 6 човека го пазят пред дома му, Бареков обясни, че е наел физическа охрана, след като бе нападнат в джипа си от гневни хора в Костинброд.

Това се случи след разкритието, което направи за иззетите 350 000 фалшиви бюлетини в печатница „Мултипринт“ на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Бончев и съпругата му Олга Бончева. „Борисов може да ме убие и след три години за отмъщение. Не е задължително да е днес или утре. Той създаде обществена нетърпимост срещу мен, а аз виждам, че хората ме обичат и стоят зад мен. Но той насади омраза в тези, които още вярват на ГЕРБ“, заяви ТВ водещият.

По думите на Бареков бившият премиер има други проблеми за решаване, а не да съставя правителство на малцинството. „Той и Цветанов трябва да бъдат разпитвани за тази далавера. На този вот хората ясно показаха, че не искат ГЕРБ да управлява. С гласовете на една шеста от избирателите единственото правителство, което могат да съставят, е на шайка престъпници“, коментира Бареков.

Журналистът обясни, че не се е явил в ефир тази сутрин, тъй като е искал да се наспи и да си почине след изморителната работа около отразяването на парламентарните избори и скандала в Констинброд. „Намирате ме на работното място. Ще продължавам да задавам неудобни въпроси. Един от тях е докога т.нар. „победители“ ще продължават да мълчат. Вече трети ден техните избиратели не могат да чуят нищо от ГЕРБ“, обясни в заключение Николай Бареков.

#избори #ТВ7 #Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници