Депеш Мод отново бяха в България

Депеш Мод отново бяха в България
Депеш Мод отново бяха в България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Музика...свобода...смисъл с това заредиха Депеш Мод своите фенове в София, предаде  БГНЕС.

"Чуй Депеш и умри", би звучала перифразирана сентенцията след тази феерия на звуци, текст и усещане, която заля столицата ни след невероятното представление на британската група. На стадион "Локомотив" за хиляди меломани светът беше спрял и не съществуваше нищо друго, освен - Дейвид Геън, Мартин Гор, Анди Флетчър и музиката, която те не спираха да ни подаряват.

Нито майският проливен дъжд, нито изборният ден, нито политическите скандали в страната успяха да помрачат настроението или да опошлят вечерта на хората, дошли от всички краища на България, за да се отдадат на насладата Депеш мод. Британците излязоха точно в 21:00 часа, за да докажат, че въпреки повторното си идване има с какво да изненадат и зарадват българската публика. Атмосферата беше повече от завладяваща - млади усмихнати хора пееха и танцуваха в транс на хитовете на бандата. Музикантите също се усмихваха на благодарната си публика, която и този път доказа, че българските фенове са едни от най-верните и шумните в света.

София за втори път видя "личните си богове" и затвърди религията към музиката им. Триото не спря да екзалтира феновете си близо два часа и половина, като преминаха през всичките си по-стари и нови хитове. Наред с промоцията на песните от новия им албум Delta Machine, звучаха й песни като "Try walking in my shoes", "Personal Jesus", "Black Celebration", "Precious", "I just can't get enough" и още много, много други техни мелодии, с които поколения меломани са израснали.

"Видяхме ги веднъж, но сме благословени да ги видим отново", това показваха лицата на голяма част от присъстващите на стадиона. Музика...свобода...смисъл...Депеш Мод бяха отново в България!!!

#Депеш Мод #"Локомотив" #Мартин Гор #Анди Флетчър #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"