СДС: Съчувстваме на семейството на Иван Костов

СДС: Съчувстваме на семейството на Иван Костов
A A+ A++ A

Коалиция СДС излезе с официална позиция относно инцидента с нахлуването на крадец, въоръжен със сгъваем нож, в дома на Иван Костов.

"Днес е ден за размисъл, в който избирателят трябва да бъде оставен насаме със съвестта си без политическа и партийна пропаганда. Това, разбира се, не означава, че органите на реда трябва да почиват, защото тяхно задължение е да се грижат за сигурността на гражданите. Далеч сме от мисълта, че някой сам би организирал посегателство над личната си неприкосновеност, за да влезе в медийното пространство. Макар в тази къща не за пръв път да се случват подобни инциденти, не ни се иска дори да допуснем, че е възможно някой да застраши живота на семейството си, само за да влезе в новините", се казва в позицията на СДС.

"Случилото се показва красноречиво, че за битовата престъпност няма ден за размисъл и че тя е бич, както за обикновените, така и за богатите хора у нас. В същото време, смятаме, че това е един типичен завършек на една предизборна кампания, изпълнена с компромати, доноси и други подобни похвати за отвличане на вниманието на избирателя от реалните проблеми на обществото. Съчувстваме на семейството на Иван Костов за случилото се и се надяваме, да преодолее бързо шока от нападeнието", се казва в позицията на СДС.

#СДС #Иван Костов #нахлуване #крадец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници