Стоичков викан на разпит за шест мача на „Литекс“

Стоичков викан на разпит за шест мача на „Литекс“
Христо Стоичков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Треньорът на „Литекс“ Христо Стоичков обяви, че преди два дни отново е бил викан на разпит, предаде gong. След общото събрание на Олимпийския комитет Камата разкри, че отново е давал показания, но този път за цели шест мача на „оранжевите“.

На въпрос как ще приключи битката за титлата във футболното ни първенство Стоичков отговори:

„Тя отдавна е приключила. „Лудогорец“ е първи, пък другите да му мислят. Както виждате „Литекс“ ги изкараха отвсякъде, да не мислим за тази година. Знаете кой ни изкара – този, който не се появява никъде. Няма какво да се заблуждаваме“.

„Относно „Лудогорец“ и „Левски“ – те си вървят две точки напред, а другите гледат какво става. Защо въобще ми споменавате реферите, за какво да си губим времето? Не съм голям пророк, но не съм се излъгал какво става. Помните, че бях показно привикан в ГДБОП за пиар акция, но този, който мен ме привика, взеха, че него го затвориха. Вие си правете сметка кой какъв е и какво се смята. Лесно е да очерним името, но само преди два дни отново бях привикан да давам обяснения тоя мач как е завършил. Безумието е толкова голямо, че няма докъде. За шест мача от цялото първенство. За шест мача давам обяснения! Шест мача на „Литекс“. Трябва да се направи изкореняване отвсякъде в българския футбол. Всички комисии от 20 години ходят с едни и същи костюми и едни и същи вратовръзки. Даже някои ходят и с кърпени костюми, защото са износени, но още стоят там“.

#разпит #Христо Стоичков #Литекс #Лудогорец #Левски #ГДБОП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници