Глория развали годежа си

Глория развали годежа си
Глория. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Певицата Глория пак избра работата пред любовта.

Въпреки че не спира да повтаря колко е влюбена и отдадена на сръбския композитор, с когото върти любов от 2 години, нашенката му върнала годежния пръстен, пише в. „Всеки ден“.

Двамата не са разделени, но певицата му е дала да разбере, че кариерата ѝ е по-важна от личното щастие. До неприятната развръзка се стигнало, след като богатият сърбин изразил недоволство, че в последните месеци не се виждат заради постоянната ѝ заетост в „Денсинг старс“.

Милионерът, който по думите на Глория бил суперизвестен композитор не само в западната ни съседка, но и в Европа, поискал тя да се откаже от участието си в шоуто. Чалга дивата обаче се вбесила и мигом му върнала годежния пръстен, който носи от 4 месеца.

„Стигнала съм дотук благодарение на собствения си труд и няма да се откажа от всичко заради който и да е мъж. Кой ще ме храни, ако не популярността ми“, изригнала Глория и дори пред колежки се оплакала от личната драма с гаджето си. Все пак сърбинът дал заден и се извинил на нашенката, с което спасил засега връзката им.

#Глория

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"