ГЕРБ и Съюзът на репресираните от комунизма подписаха споразумение

ГЕРБ и Съюзът на репресираните от комунизма подписаха споразумение
A A+ A++ A

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на „Съюза на репресираните от комунизма – Памет“ Лиляна Друмева подписаха споразумение за подкрепа и партньорство, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ръководството на ПП ГЕРБ оценява подкрепата на 28-те областни и общински организации на Съюза на репресираните за управлението на страната до сега и приема сътрудничеството им като равнопоставена страна в предстоящите парламентарни избори и бъдещото управление на страната, се казва в документа.

Споразумението предвижда „Съюзът на репресираните от комунизма – Памет“ да организира и мобилизира всички свои членове, симпатизанти и демократично мислещи хора за съвместна работа и подкрепа на ПП ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори през 2013 г., както и да си сътрудничи с областните структури на партията.

От своя страна ПП ГЕРБ, като водеща политическа сила в страната и като партньор на „Съюза на репресираните – Памет“, ще ползва експертизата на представители на съюза. Двете страни ще си предоставят взаимно информация, относно своите основни политически документи – устав, програми, анализи и прогнози, както и информация за бъдещи мероприятия, обмен на експерти и съвместни проекти.

ПП ГЕРБ ще оказва подкрепа на „Съюза на репресираните от комунизма – Памет“ във всички дейности в интерес на демократичното развитие на България.

#ГЕРБ #споразумение #Подкрепа #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници