Кейт Мидълтън тръгна по стъпките на Даяна

Кейт Мидълтън тръгна по стъпките на Даяна
Кейт Мидълтън замени дизайнерските рокли, бляскавите партита и кралските ангажименти с живота на скаут. Снимка: Интернет
A A+ A++ A

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън реши да замени дизайнерските рокли, бляскавите партита и кралските ангажименти с живота на скаут, след като се присъедини като доброволец към скаутска организация.

Съпругата на принц Уилям, която е била скаут в младежките си години, обяви фондациите, на които ще стане патрон, и разкри, че била вдъхновена от любовта си към природата и желанието си да работи с млади хора, съобщиха британските медии, цитирани от БГНЕС.

Тя ще тръгне по стъпките на покойната принцеса Даяна, като даде подкрепата си за редица детски благотворителни организации.

Съобщението идва в момент, когато животът на херцогинята като член на кралското семейство навлезе в нова фаза с официалното обявяване на добрите каузи, на които смята да даде името си.

Всички те отразяват любовта й към изкуството, спорта и желанието й да работи с деца, съобщиха от двореца „Сейнт Джеймс“.

#принцеса Даяна #Кеймбридж #Кейт Мидълтън #принц Уилям #Херцогиня #Катрин Мидълтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"