Деян Донков и Рут Колева избухват в пиянски страсти в "Къртицата"

Деян Донков и Рут Колева избухват в пиянски страсти в "Къртицата"
Деян Донков показа арогантно отношение в ефира на ТВ7. Снимка: "Къртицата"
A A+ A++ A

Актьорът Деян Донков и певицата Рут Колева избухнаха в пиянски страсти в риалити шоуто "Къртицата".

В четвъртък вечерта зрителите видяха арогантно отношение, цинизми и заплахи за физическа саморазправа, които двете звезди показаха, след запой в Базата.

Скандалът започва, след като подпийналата Рут вижда как зад едно от стъклата оператор на продукцията й показва среден пръст. Възмутена от обидното отношение, тя вика Деян Донков, който в опита си да я защити стига до обиди и показване на голи задни части в ефир.

След като се намесва една от редакторките на екипа, Донков започва да обяснява как при следващо излизане от Базата "съвсем случайно" ще набие някой от операторите и как Рут "има албуми зад гърба си", а той "е постигнал някакви неща".

В последствие Рут Колева чупи демонстративно микрофона си и го хвърля в басейна, а след като се разбира, че въпросният оператор е уволнен, тя самодоволно се усмихва.

На живото предаване в четвъртък нямаше номинации, защото продуцентите Иван и Андрей дадоха шанс на зрителите да преценят дали Рут Колева и Деян Донков да бъдат спасени или дисквалифицирани от играта.

Гласуването с SMS-и ще продължи до вторник, когато ще се реши съдбата на двамата за оставане в Базата.

Междувременно фолк певецът Константин влезе първо за една вечер при ромското семейство Моро и Валя, а в петък той вече ще бъде представен на участниците в Базата.

#Рут Колева #Деян Донков #Къртицата #Константин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"