Ема Уотсън – лице на червило

Ема Уотсън – лице на червило
Звездата от филмите за Хари Потър и досега работеше с „Ланком” – актрисата е лице на парфюма Midnight Rose. Снимка: emma-watson-gallery.net
A A+ A++ A

Британската актриса Ема Уотсън стана лице на линия червила на „Ланком“, която е насочена към тийнейджърките и младите жени.

„Макар че младата дама е наслада за очите, по-скоро става въпрос за маркетингов избор“, каза генералният директор на „Ланком“ Юсеф Наби пред сайта Women's Wear Daily, предаде БГНЕС.

„Целта е да покажем, че младото поколение, което е по-заинтересовано от блясъка, се осмелява да носи червило“, посочи той.

Според Наби все повече млади дами отказват да използват червило, защото не могат да намерят цвета, който им допада, или защото дългата червена рокля изисква само червено червило.

„Освен това те се оплакват, че традиционните червила тежат на устните им. Така че измислихме нова формула, която дава същия интензивен цвят“, отбеляза Наби.

Уотсън работила с марката и по разработването на 24 нюанса. Червилото Rouge in love на „Ланком“ ще се продава на цена от 24 евро.

Звездата от филмите за Хари Потър и досега работеше с „Ланком“ – актрисата е лице на парфюма Midnight Rose.

#Ема Уотсън #червило #Хари Потър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"