Бизнесмен получавал заплахи от хора на Емил Димитров

Бизнесмен получавал заплахи от хора на Емил Димитров
По повод есемеса, който Емил Димитров показа в събота, Вардаров каза, че не е знаел за водена срещу фирмата проверка. Снимка: Нова тв.
A A+ A++ A

Бизнесмен е получавал заплахи от хора, близки до бившия депутат Емил Димитров. Това разказа самият предприемач Любомир Вардаров пред Нова тв.

„Фирмата се занимава с дърводобив от не повече от три години. Правени са стандартни проверки, при които не е установено нито едно нарушение“, заяви Вардаров, който е собственик на горското дружество „Вардаров“ ООД, във връзка с обвиненията на бившия депутат.

По повод есемеса, който Емил Димитров показа в събота, Вардаров каза, че не е знаел за водена срещу фирмата проверка. „Нито съм викан, нито са ми искани документи, нито ми е съставян акт. Учуден съм, че фирмата е замесена. Виждал съм Емил Димитров един-единствен път, не познавам Мирослав Найденов“, каза още бизнесменът.

Вардаров разказа, че е участвал в търгове, като едни е печелил, а други - не: „В един момент реших да участвам в конкретни търгове и тогава започнаха да ми се обаждат хора, близки до Емил Димитров. Бях предупреден, че търгът е определен за конкретна фирма и не е желателно да участвам на дадения конкурс. Имаше и заплахи“.

Вардаров допълни, че не е коректно да споменава имена, тъй като е сигнализирал съответните органи и вероятно тече проверка. По думите му на няколко пъти търгът е бил отменян, като е нямало конкретна причина за това. „Малко след това ми се обади и много близък роднина на Димитров и пак бях заплашван. На самия търг бях дисквалифициран“, разказа още Любомир Вардаров.

#Емил Димитров #заплаха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници