Цеца фалшифицирала завещанието на Аркан

Цеца фалшифицирала завещанието на Аркан
Аркан има девет деца, три от които са от Цеца Величкович, а останалите са от брака му с Наталия Мартинович. Снимка: DarikNews
A A+ A++ A

Скандалната сръбска фолкзвезда Цеца Величкович е изфабрикувала фалшиво завещание след убийството на нейния съпруг Желко Ражнатович, по-известен като Аркан, твърди един от синовете му.

Според 28-годишния Войин Ражнатович фалшивото завещание е направено след убийството на Аркан през януари 2000 година, съобщи БГНЕС.

По думите му 38-годишната фолкзвезда е направила това, за да прибере за себе си цялото наследство на баща му.

Аркан има девет деца, три от които са от Цеца Величкович, а останалите са от брака му с Наталия Мартинович.

В момента Войин Ражнатович живее в САЩ. Той твърди, че след погребението певицата е обещала да раздели имота наполовина – едната част за нея, а другата за бившата му съпруга и нейните деца.

„40 дни след смъртта изведнъж се появи това фалшиво завещание, за което се твърди, че е на Аркан. С него самата Цеца се изложи и унижи пред всички... В съда се доказа, че това е абсолютен фалшификат, но когато вътрешният министър Ивица Дачич ти е семеен приятел, всичко е възможно“, каза още Ражнатович.

„Целта бе ясна – Цеца Величкович да заграби всичко. Напразно правихме експертизи. Благодарение на Дачич Цеца винаги побеждаваше правосъдието в Сърбия“, добави той.

От миналата година Цеца Величкович изтърпява наказание и се намира под домашен арест поради незаконната продажба на футболисти от отбора „Обилич“.

В момента тя носи електронна гривна на крака си. Аркан се смяташе за един от най-големите военни престъпници на територията на бивша Югославия.

Той лично ръководеше паравоенна армия, която участва в избиването на хиляди невинни граждани, основно в Хърватия и Босна и Херцеговина.

#Обилич #Хърватия #Босна и Херцеговина #Югославия #вътрешен министър #Ивица Дачич #САЩ #убийство #Аркан #завещание #Цеца Величкович #Цеца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »