За Плевнелиев – президентство, за Цветанов – часовник!

За Плевнелиев – президентство, за Цветанов – часовник!
Премиерът Борисов загуби бас и трябваше да подари часовника си, на стойност 150 лв., на вътрешния министър. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вътрешният министър и председател на изборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов получи часовника на премиера Бойко Борисов за това, че е предвидил победата на партията им на президентските избори.

Борисов свали от ръката си часовника си и го предаде на Цветанов по време на пресконференцията на ГЕРБ, след като стана ясно, че кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев е победител на президентските избори.

След като се похвали за изборните успехи на ГЕРБ, Цветанов напомни бас, който имал с премиера от 2009 г., че партията им ще спечели изборите за президентството.

Подобна сцена се разигра и на пресконференцията след парламентарните избори през 2009 г., когато Борисов отново предаде ръчния си часовник на Цветанов заради бас за изборите.

Басът им очевидно предизвика интерес дотолкова, че породи журналистически въпрос колко струва въпросният часовник, на което премиерът отговори, че цената му навярно е под 150 лв.

#Цветан Цветанов #Бойко Борисов #Росен Плевнелиев #президентски избори #избори 2011 #министър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2011
Последно от Избори 2011

Всички новини от Избори 2011 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"