Татяна Дончева пред Novinite.bg: Записът е правен от Мирослав Найденов, за да защити семейството си

Татяна Дончева пред Novinite.bg: Записът е правен от Мирослав Найденов, за да защити семейството си
Според мен записът е правен от Мирослав Найденов, смята Татяна Дончева.
A A+ A++ A

От гласовете на участниците в записа е видно, че наистина става дума за лицата, които са посочени – Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов.

Според мен записът е правен от Мирослав Найденов. Миро Найденов го е направил, за да го ползва като средство за защита, не само за да се спаси от наказателното дело срещу него, а да спаси живота. Както и да може да изведе семейството си в чужбина.

От съдържанието на записа се виждат общественоизвестни неща, за които досега нямаше доказателства. По всичко личи, че е правен по време на изборите, тоест тези дни.

Разбираме също, че прокуратурата е изцяло кадрувана и служи на изпълнителната власт, тоест на правителството. Ключови служители на Градската прокуратура като Николай Кокинов и Роман Василев са като прислуга на досегашния Министерски съвет и на министър-председателя, затова и му казват „другаря началник“.

Бойко Борисов е назначил главния прокурор Сотир Цацаров. Може да се е излъгал, но го е назначил. Следователно контролира 100-процентово работата на Висшия съдебен съвет.

Върху работата на правосъдието е имало страшен контрол по отношение на преписките. По делата срещу Мирослав Найденов, върху преписките на пиарките му и по други преписки.

#запис #Николай Кокинов #Роман Василев #Мирослав Найденов #Татяна Дончева #избори коментар #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »