Илиана Раева нападна спортното министерство

Илиана Раева нападна спортното министерство
Илиана Раева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Това, което се случва в Министерството на физическото възпитание и спорта, е безпрецедентно“, каза президентът на БФ по художествена гимнастика Илиана Раева, предаде БГНЕС.

„Всеки ден гърми по някоя федерация. От министерството да обяснят защо няма пари. По начина, по който се работи и се правят нещата, до две години изобщо няма да имаме спорт. Когато попитахме защо се случват така нещата, ни казаха, че трябва да сме мълчаливи и тихи до изборите“, каза Раева.

„Петър Стойчев не е в състояние да е на мястото, на което е сложен. Много го уважавам като спортист, но това не е достатъчно, за да ръководиш спорта, макар и за толкова кратко време“, коментира още Раева.

„Федерацията ни получи отказа да получи парите, които трябва да вземем в рамките на бюджета. Те не са допълнителни пари. Нашият генерален секретар допусна техническа грешка, с която министър Нейков беше веднага запознат. Аз имам писмен отказа, че не можем да получим парите. В това министерство никой не се интересува от спорт“, сподели Раева.

#Илиана Раева #Петър Стойчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници