„Дървото на живота“ – най-добрият филм за 2011 г.

„Дървото на живота“ – най-добрият филм за 2011 г.
„Дървото на живота“ е най-добрият филм за изминалата година, според онлайн критиците. Снимка: badhaven.com
A A+ A++ A

Филмът на Терънс Малик „Дървото на живота“ беше определен за най-добрия филм на 2011 г. от Сдружението на онлайн филмовите критици.

Лентата с участието на Брад Пит, Джесика Частейн и Шон Пен получи седем награди на церемонията в понеделник вечерта, включително за най-добър режисьор за Малик, най-добра поддържаща женска роля за Частейн и за най-добър оператор за Емануел Любецки, съобщи БГНЕС.

Сред останалите победители са Майкъл Фасбендер, получил наградата за най-добър актьор за филма „Срам“, Тилда Суинтън за най-добра актриса за „Трябва ли да говорим за Кевин“ и Кристофър Плъмър за най-добър поддържащ актьор за „Новаци“.

Филмът на Уди Алън „Полунощ в Париж“ получи наградата на онлайн филмовите критици за най-добър оригинален сценарий, а „Дама, поп, асо, шпионин“ получи отличието за най-добър адаптиран сценарий.

„Ранго“ продължи доминацията си като най-добър анимационен филм на годината, а A Separation беше определен за най-добър неанглоезичен филм.

#Дървото на живота #Брад Пит #Терънс Малик #Шон Пен #Джесика Частейн #Майкъл Фасбендер #Срам #Кристофър Плъмър #Новаци #Уди Алън #Дама #поп #асо #шпионин #Ранго #A Separation

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »