Жена може да е писала SMS-ите от похитителите на Лара Банева

Жена може да е писала SMS-ите от похитителите на Лара Банева
Съобщенията били написани много правилно в стилистично отношение, сравнено с други случаи, при които чрез SMS-и са били искани откупи за похитени. Снимка: Булфото
A A+ A++ A

Добре образована жена може да е член на бандата похитители, отвлекли за откуп 10-годишната Лара Банева, предполагат разследващи въз основа на анализ на първите няколко кратки съобщения, изпратени до майката на детето Моника Добринова, информира „24 часа“.

Съобщенията били написани много правилно в стилистично отношение, сравнено с други случаи, при които чрез SMS-и са били искани откупи за похитени.

Подборът на думите и дължината на съобщенията сочат, че е по-вероятно съобщенията да са писани от жена, смятат разследващи.

Антимафиоти се опитват да разкрият групата похитители по горещи следи, след като дъщерята на Евелин Банев-Брендо бе освободена в неделя вечерта след 47 дни в плен.

Според една от водещите версии на разследващите похищението на 10-годишното момиченце, извършено на 5 март, е дело на нова банда, на която това е било първото отвличане.

#Лара Банева #отвличане #откуп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници