Данъчен склад на „Лукойл България” остана без лиценз

Данъчен склад на „Лукойл България” остана без лиценз
Преди седмица Агенция „Митници“ уведоми „Лукойл България“ ЕООД, че поставените уреди не предават данни към информационната система на Агенцията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

С решение на директора на Агенция „Митници“ от понеделник е отнет лицензът, издаден на лицензирания складодържател „Лукойл България“ ЕООД, за управление на данъчен склад с адрес „Продуктопроводи - продуктопровод от „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД до Пласментно-снабдителна база Илиенци със свързаните с него бази Карнобат, Стара Загора, Пловдив, Ветрен, Ихтиман и Илиенци“, съобщава „24 часа“.

Решението е взето след проверки за съответствие на средствата за измерване и контрол в данъчния склад на изискванията на Наредба № 3, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Митници“.

На 31 март 2013 г. изтече срокът, в който „Лукойл България“ ЕООД трябваше да приведе дейността си и да бъдат монтирани средствата за измерване и контрол на местата за въвеждане и извеждане на енергийни продукти във и от нефтопровода към или от прилежащите му складови бази, част от данъчния склад.

Преди седмица Агенция „Митници“ уведоми „Лукойл България“ ЕООД, че поставените уреди не предават данни към информационната система на Агенцията и че е установено несъответствие между данните в регистъра и складовата наличност.

#агенция „Митници" #лиценз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"