Меркел и Саркози покориха Youtube

Меркел и Саркози покориха Youtube
Римейк на комедийния филм Dinner for one от 1963 г. с „участието“ на Саркози и Меркел стана хит в Youtube в дните около Нова година. Снимка: Youtube
A A+ A++ A

Римейк на комедийния филм Dinner for one от 1963 г. с „участието“ на Саркози и Меркел стана хит в Youtube в дните около Нова година.

В оригинала 90-годишна госпожа празнува юбилея си с четирима въображаеми господа, изпълнявани от нейния иконом. Филмът е много популярен в Германия и е показван традиционно около Нова година, припомня вестник „Сега“.

Римейкът е направен от най-голямата телевизия в Германия – обществената ARD, и се нарича „90-а среща по спасяването на еврото, или евро за никого“.

Френският президент е „вкаран“ в ролята на иконома, който изпълнява последователно ролите на британския премиер Дейвид Камерън, на бившия гръцки премиер Папандреу и бившия премиер на Испания Хосе Сапатеро, които се опитват да угодят на Меркел.

Зад кадър диктор съобщава: „Така минават всички срещи за спасяването на еврото. Каквото и да става, решението го вземат само тези двамата“.

В Европа съюзът Меркел–Саркози бива наричан Меркози.

#римейк #Меркел #Саркози #Ангела Меркел #Никола Саркози

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »