Яне Янев бе преизбран за председател на РЗС

Яне Янев бе преизбран за председател на  РЗС
Яне Янев бе избран с единодушно мнозинство. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Яне Янев бе преизбран за председател на ПП РЗС с единодушно мнозинство, съобщи Живко Темелков, председател на комисията по избора на ръководни контролни органи на партията по време на V редовен конгрес, предаде агенция "Фокус"

Иван Подолински беше избран за председател на Висш контролен ревизорен съвет на партията.

"За разлика, от други политически сили, които обещават небивалици и говорят глупости, че щели да увеличат, че щели всичко да дадат, РЗС казва от къде ще вземе парите, за да ги даде за пенсии, стипендии, майчински, нови работни места, иновации технологии, здравеопазване и образование, заяви Янев пред делегатите на конгреса.

Той подчерта, че всички изчисления на най-добрите международни организации показват, че заради тежки корупционни практики България губи 5 милиарда лева годишно, като това е минимумът.

"РЗС има волята и силата да върне тези пари на българския народ. РЗС иска и може да направи всичко възможно, за да се рестартира старата, порочна форма на тоталитарна система и България да стъпи на нова основа”, заяви Янев.

„Пръмова направи така, че субсидиите за българското земеделие да бъдат двойно по-ниски от страни, като Германия, Франция, Белгия, Румъния, дори”, допълни той.

#Яне Янев #РЗС #конгрес #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"