Татяна Дончева: Флоров винаги е бил на границата между законно и незаконно

Татяна Дончева: Флоров винаги е бил на границата между законно и незаконно
Документите срещу Станимир Флоров бяха известни на ръководствата в тройната коалиция, които го изкачиха до шеф на ГДБОП, обяви бившият червен депутат Татяна Дончева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Станимир Флоров е една странна фигура, която винаги е пребивавала на границата между законно и незаконно и това е известно още от времето на Богомил Бонев", обяви бившият червен депутат Татяна Дончева пред БНР.

„Смея да кажа, че това, което излезе срещу него, не е никаква анонимка. Това са автентични документи, касаещи дейността му, и те бяха известни и на ръководствата в тройната коалиция, които изкачиха Флоров до шеф на ГДБОП", каза Дончева, цитирана от "Стандарт".

По думите й в момента тече процес, в който задкулисните играчи искат да елиминират от ГЕРБ фигури, които се считат за негативи, каквито са Цветан Цветанов и Станимир Флоров.

Те разполагат с компромати срещу Цветанов и кръга му, обяви Дончева.

Тя коментира, че проверката на прокуратурата по сигнала за незаконно подслушване не отговаря на ключовия въпрос, който интересува всички – поръчано ли е подслушване, на кого е поръчано и защо е поръчано.

Що се отнася до евентуална коалиция между БСП и ГЕРБ след изборите на 12 май Дончева посочи, че да се мисли за формулата за подялба на властта между двете партии е трудно.

„Създадени са тежки отношения на европейско ниво. Чиста коалиция не може да има. И скрита коалиция няма как да има", смята Татяна Дончева.

#Татяна Дончева #Станимир Флоров #Цветан Цветанов #подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"