Янев: БСП не правят кампания, те са в землянки

Янев: БСП не правят кампания, те са в землянки
Лидерът на РЗС Яне Янев обяви, че няма да се учуди на втори скандал „Флоров". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Не съм видял БСП да прави кампания, значи са някъде в землянки и правят конспирации", обяви лидерът на РЗС Яне Янев пред Нова ТВ по повод отстраняването на шефа на НСБОП Станимир Флоров след обвинението за корупция срещу него.

"Ченгенджийницата в България винаги, когато наближат избори, предлага един и същи сценарии, но с различни декори, тук-там се пускат различни режисьори", коментира Янев.

По думите му от РЗС не са учудени от скандала.

Янев обяви, че няма да се учуди на втори скандал „Флоров". Всичко е възможно да се извади от гардероба със скелетите в МВР, коментира той.

„БСП е в много тежко положение, но те са царе на компроматите. Те имат една цел – след изборите да кажат: „Не признаваме резултатите, те са фалшифицирани и манипулирани и искаме да се касират избори", коментира Янев.

„Богомил Бонев винаги се включва в такива ситуации като изпълнител на поръчки за олигархът, за когото работи – Георги Гергов", така Янев коментира изказването на бившия вътрешен министър, че документите за Станимир Флоров са автентични.

Има няколко олигарси в България, които искат да контролират всичко при всяка власт, каза още Янев.

По повод обвиненията му от миналата седмица, че има договорка между президента, БСП и ДПС за това Кристалина Геориева да стане премиер в следващото правителство, лидерът на „Това не бива да ви учудва, защото гуруто на Росен Плевнелиев е Иво Прокопиев. Плевнелиев се съобразява, той не взима самостоятелни решения", обяви Янев.

#Яне Янев #Станимир Флоров #Кристалина Георгиева #Богомил Бонев #Росен Плевнелиев #България #Иво Прокопиев #Георги Гергов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"