Лоялни клиенти на ЧЕЗ спечелиха още 1413 лева

Лоялни клиенти на ЧЕЗ спечелиха още 1413 лева
Смятаме, че в тези трудни за всички хора времена подобна мотивация е от значение, каза Петър Докладал. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електроенергия в кампанията „Лоялността ви се отплаща“, с което наградените в кампанията станаха 100, съобщиха от пресцентъра на електроразпределителното дружество.

Късметлиите тази седмица са от общините Монтана, Враца, Козлодуй, Видин, Ловеч, София, Перник, Сандански, Враца, Плевен, Благоевград и Струмяни.

Инициативата стартира в края на март и вече са раздадени 4815 лева на 100 битови потребители, които са погасявали задълженията си в срок в последните 12 месеца.

В рамките на кампанията ще бъдат подарени общо 600 безплатни сметки, като редовните клиенти се включват в лотарията автоматично.

„Печелившите в инициативата спечелиха не само безплатни сметки за електроенергия. Ние им показахме, че тяхната лоялност е забелязана и оценена. Смятаме, че в тези трудни за всички хора времена подобна мотивация е от значение“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Всеки изтеглен в лотарията клиент получава наградата си под формата на надвнасяне на стойността на последната сметка за електроенергия в системата на ЧЕЗ. По този начин сумата се използва за погасяване на бъдещо задължение.

Печелившите участници се информират за спечелената награда по телефона, на посочен от тях имейл за връзка или с писмо на адреса им за кореспонденция. Клиентските номера на победителите се публикуват и на интернет страницата на компанията – www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани“.

#ЧЕЗ #България #Монтана #Враца #Козлодуй #Видин #Ловеч #София #Перник #Сандански #Враца #Плевен #Благоевград #Струмяни #Петър Докладал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"