Мат Деймън продава къщата си за 20 млн. долара

Мат Деймън продава къщата си за 20 млн. долара
A A+ A++ A

42-годишният актьор Мат Деймън и съпругата му Лусиана продават имот в Маями Бийч със седем спални за 20 милиона долара, което е с 9,7 милиона долара повече от цената, за която са купили къщата през 2005 г. Имението разполага с плувен басейн, голям вътрешен двор, винарска изба, домашно кино, тераса на покрива и цели десет бани. В къщата има още две спални за гости в средиземноморски стил с гледка към залива.

Деймън и съпругата му подновиха брачните си клетви преди два дни. Сватбената церемония, продължила всичко на всичко 15 минути, се състоя в събота на остров Сейнт Лусия. Гостите бяха 50-ина на брой, като сред тях бе и колегата на Деймън и негов близък приятел Бен Афлек, придружаван от съпругата си Дженифър Гарнър.

На тържеството присъстваха и всичките деца на Мат и Лусиана - общите им дъщери Изабела, Джиа и Стела, както и Алексис, дъщеря на Лусиана от първия й брак. Деймън и Баросо, бивша барманка от Аржентина, се венчаха през декември 2005 г. в Ню Йорк. Тогавашната церемония също бе скромна.

#Мат Деймън #къща #продажба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"