Гуинет Полтроу е най-мразената знаменитост в Холивуд

Гуинет Полтроу е най-мразената знаменитост в Холивуд
A A+ A++ A

40-годишната актриса Гуинет Полтроу оглави годишната класация на списание „Стар“ за 20-те най-мразени личности в киното, музиката и телевизията. Блондинката смята, че е натрупала толкова много отрицателни гласове на американци заради репутацията си на човек, който води стриктен здравословен начин на живот, пояснява БГНЕС.

Само на крачка след Полтроу се нарежда друга актриса – Кристен Стюарт, която си спечели критиките след публичното разкриване на аферата й с женения режисьор на „Снежанка и ловецът“ Рупърт Сандърс. С него миналата година тя изневери на приятеля си Робърт Патинсън и стана враг на много тийнейджърки в САЩ.

Латино звездата Дженифър Лопес е на трета позиция, а след нея е бившият приятел на Кейти Пери - Джон Майер, който е известен с женкарския си начин на живот. На пето място е кралицата на романтичната комедия Катрин Хейгъл.

Не е изненадващо и присъствието на тийн идола Джъстин Бийбър и риалити звездата Ким Кардашиян. Хуманитарната активистка Анджелина Джоли е под номер 15 в списъка, а преди нея на 13-о място е звездата от „Двама мъже и половина“ Аштън Къчър.

R&B певецът Крис Браун учудващо застава на последно място, въпреки че получи маса критики след възобновяването на връзката си с Риана, която преби грозно през 2009 г.

#Гуинет Полтроу #класация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"