Какво ни очаква в Годината на Дракона?

Какво ни очаква в Годината на Дракона?
През 2012 навлизаме в годината на Водния Дракон, която започва на 22 януари. Снимка: telegraph.co.uk
A A+ A++ A

Според китайския хороскоп през 2012 навлизаме в Годината на Водния Дракон, която започва на 22 януари.

Драконът управлява часовете от 7 ч. до 9 ч. Отговаря на април и пролетта. Елементът на зодиакалния знак е дърво, обясняват астролози, цитирани от bTV.

Типичното за него е, че е приятелски настроен, много интелигентен и дружелюбен, остроумен и винаги успяващ да се възползва от добрите възможности. За разлика от другите типове Водният Дракон не е така припрян.

Умее търпеливо до чака своя миг или пък резултатите от свършената работа. Не се колебае да споделя идеите си, но пилее енергията си в занимания с ненужни неща. Има отлично чувство за хумор и омайва с думите си.

Драконът не страда от притеснения и не се колебае да критикува всеки и всичко и да изтъква чуждите недостатъци. Не се притеснява и ако обиди някого, но самият той е изключително обидчив.

Такива ще бъдем и ние, повлияни от неговата година. Стреми се да стои под светлината на прожекторите, да е обект на внимание. Притежава огромна енергия и може да работи до изнемога.

Затова и хората, родени под неговото влияние, а отчасти и всички останали, ще променят начина си на живот и ще са по-целеустремени. Ако претърпим провал, ще съумяваме бързо да се изправим и да продължим нататък.

Годината на Дракона ще ни донесе невероятни възможности за развитие и себеизява, но също така и не малко драми. Природата отново ще ни мъсти с наводнения и разрушителни земетресения, предизвикани от един удар с опашката на Водния дракон, олицетворение на природата и нейните обитатели, различни от нас, хората, ако не сме си научили уроците.

Тази мъст обаче няма каквото и да било общо с апокалипсиса и с края на календара на маите, а е породена от нашите некоректни, агресивни към планетата Земя човешки действия.

Въпреки фаталните очаквания за края на света, годината на Дракона ще ни дари нови надежди и очаквания в личностен, вътрешнодържавен и международен план, но отново ще преминаваме през успехи и неуспехи - неизменна част от нашия живот.

Ще паднат държавни лидери, ще се промени статуквото на много държави, ще имаме възможност да заемем ново място в европейското семейство. Ще се появят нови влиятелни фигури, които ще променят мисленето на хората и ще ги тласнат към себеизява заради оценката на техните лични качества.

През годината трудно ще можем да се съхраним от случващите се събития по света, които няма как да останат само в границите на държава или континент. От годината на Дракона зависят до голяма степен следващите 12 години от живота ни. Тя ще е поредната важна и преломна година в икономическото развитие на човечеството.

За пореден път ще бъде поставено началото на нови проекти за строителство на културни центрове, обединяващи световните култури, което ще е и първата крачка към по-лесното преминаване на границите на междуконтинентално, а не само на междудържавно ниво.

Икономиките на много държави ще получат инвестиции, които могат да ги възродят, но могат и изненадващо и неочаквано да навредят. Всички, които имат смелостта да развият свой бизнес или да се занимават с предприемачество, са орисани на успех, защото Драконът цени и уважава смелите и уверените, целеустремените и амбициозните, които не се страхуват от новото.

Ще видим отново изпълнители, актьори, режисьори и сценаристи, които за известно време си бяха дали почивка, а появата им ще е приятно изживяване за всички нас. Спортистите също са орисани на успех и не бива да се колебаят при покана за участие на световните стадиони.

Ще са заредени с хъс и готовност да побеждават и ще достигнат привидно непостижими лични успехи. Доброто и позитивното ще бъдат споделени от всички хора по света, а когато природата ни мъсти с разруха, хората ще се обединяват, за да се справят с бедствията, които са ги сполетели.

Нуждаещите се няма да бъдат оставени в беда, а милосърдието и хуманитарната помощ ще заемат важно място в живота ни. Дарява неочаквано големи възможности на всички, които са готови да уловят мига.

Подходяща е за сключване на брак и за зачеване на деца. Ще се радваме на много почитатели, на своята самостоятелност, на свобода дори и в личните отношения. Хората, които са прехвърлили 40 години, може да направят окончателния си избор и да останат сами в живота.

Жените знаят какво искат и ще подхождат целенасочено към всичко. За тях няма маловажна цел, независимо дали е емоционална или професионална. Ще бягат от рутината и ограниченията. Мъжете ще усетят засилено влечение към спорта, пътешествията, интересните кътчета по планетата, където обичат да ходят сами, а не с туристическа група.

#Година на Дракона #година

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"