Бербатов сред голмайсторите на Висшата лига

Бербатов сред голмайсторите на Висшата лига
Димитър Бербатов набързо влезе в списъка с голмайсторите във Висшата лига, след като реализира шест попадения в рамките на последните три мача на „Манчестър Юнайтед“. Снимка: manager.bg
A A+ A++ A

Димитър Бербатов набързо влезе в списъка с голмайсторите във Висшата лига, след като реализира шест попадения в рамките на последните три мача на „Манчестър Юнайтед“.

Българският нападател, който не играе толкова много през този сезон, показа убийствена ефективност, след като се разписа срещу „Фулъм“, а след това вкара хеттрик на „Уигън“ и две попадения на „Блекбърн“, предаде БГНЕС.

По шест попадения имат още Дарън Бент, Клинт Демпси, Хавиер Ернандес, Луиш Нани, Дани Греъм, Джърмейн Дефоу и Стив Морисън.

Голмайсторската листа се оглавява от нападателя на „Арсенал“ Робин Ван Перси, който има 17 гола от началото на сезона. Демба Ба от „Нюкасъл“ е втори с 14 гола, Серхио Агуеро и Уейн Рууни следват с по 13.

Якубу Айегбени от „Блекбърн“, който вчера се разписа на два пъти срещу „Манчестър Юнайтед“, има на своя сметка 12 попадения, а босненският нападател на „Манчестър Сити“ Един Джеко е с 10 гола.

#„Манчестър Юнайтед“ #Висшата лига #Бербатов #Димитър Бербатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »