Пускат тоалетна хартия „Хари Потър” в Азия

Пускат тоалетна хартия „Хари Потър” в Азия
Снимка: Интернет
A A+ A++ A

Тоалетна хартия с лика на прочутия филмов герой – магьосникът Хари Потър ще бъде пусната на азиатския пазар.

Актьорът Даниел Радклиф най-вероятно ще си носи собствена  тоалетна хартия, ако му се наложи да пътува до Азия, след като е разбрал, че на местния пазар ще се появи санитарен продукт с лика на филмовия герой, който го направи известен и богат, коментира британският „Сън", цитиран от БТА.

Радклиф едва ли е останал доволен, когато е научил, че маркетинговите босове са дали разрешение ликът на момчето-магьосник да бъде отпечатан върху тоалетна хартия за азиатския пазар, пише още изданието.

Според медията надеждата на младия актьор е, че няма да види лицето си и върху друг продукт, като например презервативи, които също в крайна сметка могат да се озоват в канализацията.

„Чух, че ликът на Хари Потър ще бъде отпечатан върху тоалетна хартия,което никак не е приятно. Не съм виждал продукта и не знам до каква степен това е комплимент. Надявам се лицето ми да не се появи и върху презервативи, защото смятам, че това е неуместно", заяви Даниел Радклиф.

Младият британски актьор натрупа състояние от осемте филма за приключенията на Хари Потър и признава, че не е в позиция да поставя под въпрос маркетинговите методи на компания „Уорнър брадърс".

През изминалото десетилетие различните продукти – дрехи, кукли и игри, свързани с филмовата поредица за Хари Потър, се оказаха златна мина за компанията.

#Хари Потър #Даниел Радклиф #Азия #тоалетна хартия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"