Стефка Костадинова срещу Весела Лечева в битката за БОК

Стефка Костадинова срещу Весела Лечева в битката за БОК
Стефка Костадинова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Стефка Костадинова - Весела Лечева ще е дуелът за шефското кресло на Българския олимпийски комитет (БОК). Мястото е Грандхотел „София“, а датата е култова - 9 май, Денят на Европа и на победата над фашизма, пише в. „Труд“.

Още няма внесена официална кандидатура за председател в седалището на БОК на столичната „Ангел Кънчев“ № 4. Според устава на организацията срокът за депозиране е 20 дни преди най-висшия форум - в случая до 19 април.

„И моята кандидатура още не е издигната. Видях се обаче случайно с Весела Лечева и тя ми каза, че ще е кандидат. Пожелахме си взаимно позитивни кампании и да спечели по-добрата от нас“., заяви за „Труд“ Стефка Костадинова

Очакваше се, че Костадинова няма да има опонент след убедителната победа над Светла Оцетова с 58:29 гласа преди 4 години и много по-силните днешни позиции на Първата дама на родния спорт.

Сега право на вот имат 81 юридически и физически лица. Сондажите показват, че Костадинова има „твърд електорат“ от 55-60 гласа. И в предизборната обстановка в държавата преди 12 май само голям гаф може да я лиши от трети мандат.

#БОК #Стефка Костадинова #Весела Лечева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино

Анкета

Какъв е предпочитаният ви начин за придвижване до работа?