Йол: Не преговаряме за Михайлов, виждам Бербатов в отбора още 2-3 г.

Йол: Не преговаряме за Михайлов, виждам Бербатов в отбора още 2-3 г.
Наставникът на Фулъм Мартин Йол отрече слуховете, че е подновил интереса си към вратаря на Твенте Николай Михайлов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Фулъм е направил оферта за Николай Михайлов миналата година, но в момента не преговаря за играча, разкри наставникът на лондончани Мартин Йол, цитиран от БГНЕС.

"Не отричам, че търсим вратар. Има много спекулации в пресата. Имам млад страж като Нийл Етъридж, който е под наем. Такъв е и Дейвид Стокдейл. Той не иска да бъде номер 2, така че това може да е малък проблем и затова винаги се оглеждаме за вратар", сподели Йол.

Той обаче отхвърли слуховете, че е подновил интереса си към вратаря на Твенте Михайлов и по-скоро изрази надежда Шварцер да преподпише.

В същото време той не пропусна да засегне и една от най-любимите си теми - Димитър Бербатов.

Българинът има шест гола в последните си 6 мача и отбеляза две попадения за успеха с 3:2 над КПР в понеделник, с който тимът излезе на 10-о място в класирането.

Бербатов има още един сезон по договора си с Фулъм, но Йол е на мнение, че нападателя може да остане на "Крейвън Котидж" дори повече.

"Миналата година загубих Боби Замора, а след това дойде Павел Погребняк и вкара доста голове, така че винаги има решение, ако нещо се случи, но е нормално да искаш да задържиш най-добрите си играчи. Димитър е на 32 години и е щастлив тук. Виждам го да остава тук и в следващите две или три години", каза още бившият треньор на Аякс.

#Николай Михайлов #Димитър Бербатов #Мартин Йол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »