Григор Димитров загрява за „Уимбълдън“ на звезден турнир

Григор Димитров загрява за „Уимбълдън“ на звезден турнир
„Нивото на тенисистите е точно такова, от каквото се нуждая, за да се подготвя добре за „Уимбълдън“ тази година“, заяви Григор Димитров. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Първата ни ракета Григор Димитров ще загрее за „Уимбълдън“ с участие на демонстративния турнир The Boodles, който ще се проведе от 18 до 22 юни в Стоук Парк в Бъкингамшир, съобщи sportal.bg.

В турнира ще участват някои от най-силните тенисисти в света в момента, начело със световния номер едно Новак Джокович. За участие в състезанието са се записали още аржентинецът Хуан Мартин дел Потро, чехът Томаш Бердих, хърватинът Марин Чилич, французинът Ришар Гаске и канадецът Милош Раонич.

„Нивото на тенисистите е точно такова, от каквото се нуждая, за да се подготвя добре за „Уимбълдън“ тази година“, заяви пред сайта на турнира Димитров, който в момента е номер 35 в световната ранглиста.

Юношеският шампион на „Уимбълдън“ за 2008 година участва на турнира през 2009, когато загуби с 1:6, 4:6 от французина Жо-Вилфред Цонга.

Тази година най-престижният турнир в тениса „Уимбълдън“ започва на 24 юни.

#Григор Димитров #Новак Джокович #Хуан Мартин Дел Потро #Томаш Бердих #Марин Чилич #Ришар Гаске #Милош Раонич #"Уимбълдън" #Жо-Вилфред Цонга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"