ЧЕЗ подарява 600 безплатни сметки на лоялни клиенти

ЧЕЗ подарява 600 безплатни сметки на лоялни клиенти
Щастлив съм, че ще помогнем на още много семейства, обяви регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество на обща стойност 1021 лева в кампанията на електроразпределителното дружество „Лоялността ви се отплаща“, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Печелившите тази седмица са потребители от областите Перник, Благоевград, Ловеч, София, Видин, Кюстендил, Плевен и Враца.

„Тази седмица имах удоволствието лично да връча спечелената награда на наша клиентка от София. Въпреки затрудненията, които има, жената никога не е закъснявала със заплащането на задълженията си. Радостта й е подаръкът за нас и съм щастлив, че ще помогнем по същия начин на още много семейства“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В рамките на кампанията „Лоялността ви се отплаща“ ЧЕЗ ще връчи още 600 безплатни сметки за електричество на свои клиенти, които са заплащали сметките си в срок през последните 12 месеца. За участие в лотарията не е необходима регистрация, редовните клиенти участват автоматично.

Миналата седмица ЧЕЗ изтегли първите 25 печеливши и им подари безплатни сметки за ток на обща стойност 1035 лв.

Изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на сайта на компанията www.cez.bg, в секцията „Бъдете информирани“, а победителите се информират с писмо и по телефон.

#ЧЕЗ #Перник #Благоевград #Ловеч #София #Видин #Кюстендил #Плевен #Враца #Петър Докладал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"