Три автомобила горяха в Бургас

Три автомобила горяха в Бургас
И трите автомобила, горяли през нощта, са били паркирани в ж.к. "Братя Миладинови". Снимка: Труд
A A+ A++ A

Три автомобила горяха в Бургас тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тази нощ около 00.45 ч. във Второ районно управление „Полиция“ – Бургас, е получено съобщение за горящ лек автомобил „Пежо 406“.

Колата е с бургаска регистрация, собственост на 44-годишен бургазлия, и е била паркирана на кръстовището на улиците „Шар планина“ и „Места“ в жк „Братя Миладинови“.

От огъня са засегнати двигателният отсек, като са стопени акумулаторната батерия, изолацията на кабелите и алуминиевият капак на главата.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил с петима огнеборци. Около автомобила не са намерени останки от съдове за запалителна течност или други следи за умишлен палеж.

Около 00.50 ч. тази нощ във Второ РУП – Бургас, е получен втори сигнал за горящ лек автомобил.

Колата с марка „Форд Фюжън“ е с бургаска регистрация, ползвана от 26-годишен бургазлия, и е била паркирана в района на бл. 56, също в жк „Братя Миладинови“.

Огънят е изпепелил целия автомобил, като е засегнал частично и паркиран в съседство лек автомобил „Опел Вектра“, с бургаска регистрация.

Обгорени са багажното отделение и тапицерията на купето. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил с шестима огнеборци.

Предстои извършването на повторен оглед и на трите превозни средства през светлата част на денонощието с цел установяване причините за инцидента и стойността на нанесените щети.

#Бургас #автомобил #Братя Миладинови #РУП #Пежо #Форд #Опел #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »