Мариан Вълев избухна в ефир

Мариан Вълев избухна в ефир
Актьорът Мариан Вълев избухна в ефира на ТВ 7 в неделя. Снимка: vesti.bg
A A+ A++ A

Актьорът Мариан Вълев избухна в ефира на ТВ 7 в неделя, като започна да псува и да показва неприлични жестове.

Силната емоция, която го завладя в предаването на Карбовски, бе предизвикана от въпроса дали се числи към Изгубеното поколение.

“Аз съм парченце от изгубеното поколение. Жал ми е, че нашите майки и бащи живеят в мизерия. Пътувам много из страната – виждам бедност, нищета, духовна нищета. Позволихме на една друга култура да заеме място на истинските духовни ценности. Чалгата ни разби. Имам чувството, че сме изпаднали в духовна катастрофа. Обвиняват, че поколението не става. Няма такова нещо, толкова чисти и добри деца растат. Но бедност!“.

След което Вълев избухна и започна да псува наред: „Мамка ви на всички демагози, които ни лъжете в продължение на цели 20 години! Мамка ни и нас, които не направихме нищо, за да променим ситуацията в тази държава. Не успяхме да намерим път към сърцата на хората“, откровен бе актьорът и размаха среден пръст на камерите.

"Спят на палатки хората в XXI в., а ние говорим тук за култура, за филмчета и за глупости. Майка ми 40 години беше учителка. Ако не съм аз, ще умре от глад. Не само моята, твоята, а и другите майки. Това са стотици хиляди. Това са родителите ни! 30-40 години са работили за тази държава и получават по 150-200 лева. Как се оправят? Какво правим?“, допълни известният като "Куката" актьор.

#Мариан Вълев #Карбовски #Куката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »