Андреа влиза в Dancing Stars

Андреа влиза в Dancing Stars
Дебютът на новата двойка на дансинга ще е на 1 април. Снимка: Андреа
A A+ A++ A

Певицата Андреа ще се включи в шоуто „Dancing Stars".

Нейн партньор ще бъде Живко, който държа в обятията си сексоложката Наталия Кобилкина.

Дебютът на новата двойка на дансинга ще е на 1 април.

Андреа и Живко тренират усилено в Берлин, където звездата живее с половинката си Кубрат Пулев.

В конферентната зала на хотела, без огледала, с мокет, вместо паркет на пода, и под критичния поглед на Кубрат, Живко и Андреа вложиха много амбиция и старание в хореографията на своя танц по музика на Дарио Маринели, използвана в последната хитова екранизация на "Ана Каренина" с участието на Кийра Найтли и Джъд Лоу.

Боксовият шампион показа завиден интерес към танците като беше чест гост на репетициите, държеше да разбере какво точно е поддръжка, а после сам изпробва част от стъпките на пасо добле.

Каква е разликата в „поддържката" между дребничкия Живко и шампионът тежка категория Кубрат е въпрос, на който само Андреа може да даде отговор, но тя през смях сподели, че се чувства напълно сигурна и с двамата.

Въпреки че е изключено да видим Кубрат сред танцуващите звезди на Dancing Stars, има голяма вероятност в следващите дни той да бъде сред ВИП гостите на шоуто.

Двамата с брат му Тервел ще трябва да застанат „от двете страни на барикадата", защото ще им се наложи да поддържат конкуренти в лицето на Андреа и Детелин. Как ще решат този братски спор и дали дансингът ще се превърне в ринг за тях и техните протежета, предстои да видим.

#Андреа #Dancing Stars

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"