Кой сбърка с подслушването?

Кой сбърка с подслушването?
A A+ A++ A

Има объркване в превода около подслушването. Песимистите водят в т. нар. допитване дали истината по случая ще излезе наяве.  Те питат проверил ли е Станишев фактите по оповестения от него скандал за българския „Уотъргейт”? Или се е предоверил на съпартиец, бил преди време вътрешен министър? Единият, Румен Петков, отрече да е бил питан по въпроса.

Остава друг бивш червен МВР- шеф – Михаил Миков. Дали той реши да пиарства по този начин за имиджа на БСП? Ако съществуват доказателства, ОК!

Ами ако ги няма? Ако някой от противников отбор е подхвърлил недоизпипан сигнал на „Позитано” 20? Тогава кой ще понесе отговорността? Казват, че оповестените лица, са били подслушвани. Но ако липсват следи?

Цветанов  е готов да излезе от политиката в случай, че прокуратурата намери доказателства срещу МВР.

Какво ще предприеме лидерът на БСП? Тези дни той беше зает и с депутатските листи. Недоволните от това също надигнаха глас. Което е резонно като се имат предвид твърденията, че заради рокади с водачи, червените ще загубят 3-4 процента на вота. Но това са партийни неволи.

Въпросът е дали след изборите ще имаме стабилно правителство. Ние, избирателите, не искаме ЕС да ни сочи за най-лошите. Искаме да живеем в работеща европейска България.

#избори коментар #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници