ЧЕЗ раздава стипендии на ученици от Западна България

ЧЕЗ раздава стипендии на ученици от Западна България
Надявам се, че с тази инициатива ще подпомогнем дванадесетокласниците да продължат своето образование, каза Петър Докладал. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ЧЕЗ България ще раздаде месечни стипендии на дванадесетокласници от пет професионални училища в Западна България, съобщиха от компанията.

Компанията предоставя стипендиите за двама ученици от всяка гимназия за втория срок на учебната 2012-2013 г.

В четвъртък ще бъде официалното връчване на наградите. На срещата ще присъстват победителите в конкурса, учители и директорите на гимназиите, както и мениджъри на дружествата от Групата на ЧЕЗ в България.

„Щастлив съм, че ще мога лично да връча наградите на спечелилите ученици. Тези стипендии са своеобразна инвестиция в бъдещето на страната и в българската енергетика. Надявам се, че с тази инициатива ще подпомогнем дванадесетокласниците да продължат своето образование“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ са включени видинската Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, Професионалните гимназии по механоелектротехника в Ловеч и Плевен, Професионалната гимназия по механоелектротехника „Христо Смирненски“ в гр. Кнежа и Професионална техническа гимназия „Джон Атанасов“ в Кюстендил.

#стипендии #Петър Докладал #Ловеч #Кнежа #Кюстендил #Плевен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"