Звездите от „Свежият принц на Бел Еър“ отново заедно

Звездите от „Свежият принц на Бел Еър“ отново заедно
Звездите от „Свежият принц на Бел Еър“ 16 години след края на култовия американски ситком. Снимката е публикувана от Уил Смит във „Фейсбук“
A A+ A++ A

Това семейство не е било на екран от почти 16 години, но звездите от екипа на „Свежият принц от Бел Еър“ – тв сериала, който направи Уил Смит запазена марка, не са изгубили връзка помежду си.

Уил Смит публикува наскоро тази снимка на „Семейство Банкс“ от хитовия ситком за афро-американската фамилия в страницата си във „Фейсбук“, предаде „Хъфингтън поуст“.

Да, това наистина са Джеймс Авъри, Карин Парсънс, Алфонсо Риберио и Татяна Али, може би по-известни като Чичо Фил, Хилъри, Карлтън и Ашли на феновете на култовия сериал „Свежият принц от Бел Еър“.

„Започнахме празниците страхотно със среща на „Свежия принц от Бел Еър“"... Няма нищо по-хубаво от това да прекараш празниците със семейството!“, написа Уил Смит в страницата си в световната социална мрежа.

Според онлайн таблоида ТМЗ снимката е направена по време на обяд, посветен на благотворителната организация на Карин Парсънс „Сладка къпина“, за споделяне на успехите на деца от афро-американски произход.

Разбира се, събирането не е било пълно – чувства се отсъствието на Дафне Рийд и Джанет Хюбърт – и двете играха ролята на Вивиън Банкс, както и на Джоузеф Марсел, който бе в ролята на любимия на всички иконом шегаджия Джефри.

#Уил Смит #ситком #комедия #сериал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"