От понеделник на сметките за ток ще стои програмата за енергийна ефективност

От понеделник на сметките за ток ще стои програмата за енергийна ефективност
Ако бъдат въведени мерките за енергийна ефективност, те ще доведат до намаляване на битовите сметки с 60 %, даже 70 %, смята Павлова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От понеделник  на гърба на сметките за ток ще има детайлна информация, която ще указва на гражданите как могат да се възползват от програмата за енергийна ефективност на Министерство на регионалното развитие и благоустройството, заяви  бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

"Програмата за енергийна ефективност успешно заработи на 1 юли миналата година. Десет месеца по-късно резултатите са доста добри, защото само за тези десет месеца вече имаме над 80 подадени заявления, 22 почти готови за одобрение и за започване на реализация блокове, които да бъдат санирани. Всичко това беше една добра кампания, която се предостави като възможност на хората", каза Павлова пред агенция "Фокус".

Ако бъдат въведени мерките за енергийна ефективност, те ще доведат до намаляване на битовите сметки с 60 %, даже 70 %, смята бившият министър.

#Министерство на регионалното развитие и благоустройството #Лиляна Павлова #енергийна ефективност #сметки за ток

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"