Христо Стоичков: Няма да ставам политик

Христо Стоичков: Няма да ставам политик
A A+ A++ A

Футболната легенда Христо Стоичков обяви, че няма никакво намерение да става политик, но ще подкрепи студентите, съобщи "Дарик"

„Не веднъж или два пъти са свързвали името ми с политически сили, за последен път казвам - аз съм безпартиен. Моята партия са села, градове, в които съм бил между хората", обяви Христо Стоичков на срещата на Националното представителство на студентските съвети в зала „Арена Армеец" в събота, цитиран от "Фокус".

„Лично аз платих залата, не да се споменават олигарси и най-различни хора. Имам достатъчно пари, за да извадя 10 000-15 000 лева и да дам на студентите, които единствено се притесняваха как ще поемат разноските по залата", увери Стоичков, който се съгласи да стане неформален лидер на гражданското движение на студентите.

От РЗС обвиниха олигарси в организиране на срещата, а представители на протестиращите също се разграничиха от студентите и от Христо Стоичков.

„Помагам с целия авторитет, който имам на Запад", обясни Камата.

По думите му той е симпатизант на хора, за които мисли, че могат да оправят с нещо България.

„Моето е най-лесно, взимам си багажа и отивам в Испания или Щатите и въобще не ме интересува", обяви Стоичков.

„Аз съм тръгнал по един прав път и съм го извървял сам, имал съм добри съотборници, президенти, които са подкрепяли моето бъдеще, затова дадох моето съгласие на тези хора да си избират по демократичен начин те какво трябва да направят, ще намерят начин и подход", каза още Стоичков.

#Христо Стоичков #протестиращи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници