ЧЕЗ удължи срока за безлихвено плащане на сметки

ЧЕЗ удължи срока за безлихвено плащане на сметки
Регионалният мениджър на ЧЕЗ Петър Докладал заяви, че промяната е част от пакет мерки, с които компанията подпомага редовните си клиенти. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ЧЕЗ увеличи периода за редовно безлихвено плащане на сметките на битовите си клиенти от 10 на 20 дни.

Промяната е част от пакет мерки, с които компанията подпомага редовните си клиенти да плащат задълженията си за електроенергия навреме.

„Това, което научихме през последните два месеца, е, че трябва да слушаме по-внимателно какво ни казват хората и да сме по-диалогични и ориентирани към решаване на техните проблеми“, каза регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал.

Той се надява, че с удължаването на срока за безлихвено плащане на сметките и пакета от мерки и поощрения, които компанията подготвя, да бъдат „помогнати домакинствата в тази цитуация на силно свити семейни бюджети и финансови затруднения“.

Като част от пакета мерки за облекчаване на домакинствата ЧЕЗ предлага разсрочване на плащането на сметките за срок от шест месеца и 10% първоначална вноска при сметки над 100 лв., съобщава dariknews.bg.

За сметки до 100 лв. се предлага разсрочване на две равни вноски от по 50%, като за периодите на договореното разсрочване няма да бъде спиран токът на потребителите.

#ЧЕЗ #удължаване #срок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »