Лютви Местан: Най-лошият вариант за ГЕРБ е да останат на власт

Лютви Местан: Най-лошият вариант за ГЕРБ е да останат на власт
След предсрочните парламентарни избори през май ще заработи правителство на националните приоритети, заяви Лютви Местан. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

След предсрочните парламентарни избори през май ще заработи правителство на националните приоритети, заяви в Ловеч лидерът на ДПС Лютви Местан, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Дори ще си позволя да кажа, че не вярвам да има политическа сила, която да си поставя за цел самостоятелно, еднопартийно управление. Убеден съм, че това е най-лошият вариант за всяка една от партиите, участници в изборната надпревара," каза още лидерът на ДПС.

Според него позицията на ГЕРБ е неискрена, че или ще управлява самостоятелно, или няма да се ангажира с отговорност за управлението.

"Мисля, че най-лошият вариант за ГЕРБ е да останат на власт, защото те най-добре от всички знаят колко "бомби със закъснител" са заложили за следващото управление. Считам още, че за тях е ужасно да продължат да управляват, защото знаят, че заложените от тях "бомби" биха гръмнали при евентуално тяхно продължаващо управление. Освен това знаят и че вече похарчиха тези комфортни осем милиарда и двеста милиона, завещани от омразната Тройна коалиция и понеже са партия, която не може да генерира приходи, а може да харчи само на готово, но, вече няма какво да се харчи, те знаят и че управлението им би било провал", заяви също Лютви Местан.

#Лютви Местан #ГЕРБ #избори #ДПС #Ловеч

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници