МВР: Приключихме с пиенето на вода и с пушенето

МВР: Приключихме с пиенето на вода и с пушенето
За нас пиенето на вода и пушенето на цигари приключи, заяви председателят на Синдикалната федерация на служителите на МВР Валентин Попов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

За нас пиенето на вода и пушенето на цигари приключи, заяви председателят на Синдикалната федерация на служителите на МВР Валентин Попов.

Около 100 служители на вътрешното министерство и на отбраната се събраха в парка "Заимов" в София, за да напомнят за своите искания, но и да заявят, че временно преустановяват активните си протестни действия, предаде БГНЕС.

Служителите бяха изработили макет на чешма, който донесоха пред театър "София". От чешмата не течеше вода, а върху нея те поставиха пепелник с незапалена цигара. Макетът ще бъде изпратен на ръководството на МВР, за да напомни за множеството искания на работещите в системата, които все още не са изпълнени.

"Твърде сме убедени, че в следващите два-три месеца най-важното в държавата е организирането и провеждането на парламентарните избори - нещо, в което много наши членове ще бъдат ангажирани", коментира Валентин Попов.

Именно по тази причина служителите във ведомствата прекратяват протестите си.

#МВР #София #протест #полиция #избори #синдикат #Валентин Попов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »